星期二, 7月 24, 2007

銘記於心

It is only shallow people who do not judge by appearances. The true mystery of the world is the visible, not the invisible." - Oscar Wilde



這句話,一直銘記於心。

何必將一切努力詮釋力求美化?

你喜歡上一個人,在最初,都是因為他的眉目吸引了你。

13 則留言:

  1. 內在外在同樣重要
    忽略任何一方面
    只是替自己製造麻煩
    而麻煩遲早會浮現

    回覆刪除
  2. i don't interpret this quote like how you did. err...anyways. : )

    回覆刪除
  3. 你...真的很深奥呀!

    回覆刪除
  4. "何必將一切努力詮釋力求美化?"

    正在閱讀香港寄來的書~ "Wabi Sabi Simple"~ 跟你這句說話十分首尾呼應~

    http://www.hkbookcity.com/showbook2.php?serial_no=111556

    回覆刪除
  5. little gun9:20 上午

    在最初,你喜歡一個人,是因為他的眉目吸引了你。
    到最後,你離棄這個人,是因為他的某種特質令你生厭。

    回覆刪除
  6. 鬼叫看外表就容易﹐但看內在要個人有番咁上下能力先得咩﹗都無話唔灰。
    不過﹐我相“相由心生”﹗

    回覆刪除
  7. 由淺入深...
    人の常情...

    回覆刪除
  8. 你可以看看心經,可能你會更有體會.

    野南

    回覆刪除
  9. Elaine,
    Don't forget what the Little Prince said (or the fox said to him),

    "The thing that is important is the thing that is not seen . . ."

    cheers.

    回覆刪除
  10. 要睇所謂o既「喜歡」係點發生同o向咩場合啦。如果係一段 normal relationship,我相信除了外表之外一定仲要有其他元素先畀會畀你「喜歡」上,否則,便要自我檢討一下是否「太容易喜歡上」別人了。

    回覆刪除
  11. 千奇唔好睇心經,睇下黃帝內經開心D!

    空姐→靚女→有錢花花公子→怨婦少奶奶→一支紅杏出牆頭......=shallow people 的一般見識/想象。

    希望你比D驚喜大家!期待中。

    回覆刪除
  12. 空姐都唔一定要跟 seikomatic 條 path 行o既,你睇你o地前輩白姐姐條路就知,近排好似搞埋激光嬌視o添!!

    回覆刪除
  13. Unfortunately, beauty often attracts the wrong kind of people.

    回覆刪除